Asbestsanering
af professionelle

Specialister i fjernelse af asbest

Se et udvalg af

Vores kunder

Hvor kan asbest forekomme?

Hvorfor skal du være opmærksom på, om din bolig har brug for asbestsanering? Asbest er et naturligt mineral, der blev forbudt som byggemateriale i 1986. De små fibre som asbesten kan spalte sig i, udgør en stor sundhedsfare, da fibrene kan trænge ind i kroppen og forårsage alvorlige sygdomme. Asbest kan man støde på i mange bygninger, der er opført helt frem til slutningen af 1980’erne.

Det er i blandt andet i materialer som:

 • Tagplader
 • Gulvbelægning
 • Isolering
 • Beklædningsplader
 • Asbestcementholdige rør til vandforsyning
 • Fugemasser
 • Pudsmaterialer

Hos ABVAC har vi over 35 års erfaring med asbestsanering. Med en bred vifte af stærke kompetencer, kan vi udføre enhver opgave hurtigt og effektivt – uden at gå på kompromis med kvaliteten i arbejdet. Vi kan hjælpe med asbestsanering i København, Nordsjælland og omegn.

3 gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

 • Over 35 års erfaring

  ABVAC blev etableret som selvstændig virksomhed af Steen Knudsen i december 1988 med det formelle firmanavn – Steen Knudsen Bygningsentreprise.

 • Medlem af Byg Garanti

  ABVAC er medlem af DI Byggeri, Dansk Nedrivning & Miljøsanering. Derfor lever vi op til en lang række faglige og sikkerhedsmæssige krav.

 • Vi støtter

  ABVAC vil gerne tage ansvar og del i sociale og humanitære problemstillinger, og deltager aktivt i at støtte flere projekter og organisationer.

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag

Ekspertise i asbestsanering

Når du har brug for en asbestsanering, er det vigtigt at vælge en samarbejdspartner, der opfylder lovgivningen om asbestcertifikat. Vi er certificerede sanitører med asbestcertifikat. Alt arbejde bliver anmeldt til Dansk Asbestforenings uvildige kontrolordning, og arbejdet udføres i henhold til gældende love, regler og anvisninger.

Vi udfører asbestsaneringen med stor forsigtighed, og har i mange år tilbudt vores kunder at fjerne deres asbest med det nyeste udstyr på markedet. På den måde sikrer vi, at asbestsanering bliver udført effektivt med største præcision. Uanset om du har brug for hjælp til asbestsanering, miljøsanering, skimmelsanering eller indvendig nedrivning – så er vi den rette partner for dig.

Kontakt os allerede i dag

Skal vi hjælpe med din asbestsanering? Vi står klar med professionel vejledning, så du bliver rådgivet til den helt rigtige løsning. Vores dygtige fagfolk skræddersyr et uforpligtende tilbud, der matcher dine personlige behov og ønsker. Har du spørgsmål eller ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 79 73.