Reetablering efter
fugtskader, skimmel eller asbestsanering

Se et udvalg af

Vores kunder

Har du været ramt af skimmel, fugt eller andre forsikringsskader?

ABVAC har mange års erfaring med nedbrydning og sanering ved farlige byggematerialer som asbest, bly og PCB. Vi fjerner og sanerer ligeledes ved fugtskader og skimmel.

Vi udfører i mange tilfælde også reetablering. Det er en fordel for dig som kunde, da du ikke behøver at koordinere flere håndværkere og faggrupper, men kan nøjes med én kontaktperson og et enkelt tilbud.

Vi udfører eksempelvis sanering og retablering af:

 • Eternittag og plader med asbest.
 • Byggematerialer med PCB, bly eller andre giftstoffer.
 • Gulve og trækonstruktioner med skimmel.

3 gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

 • Over 35 års erfaring

  ABVAC blev etableret som selvstændig virksomhed af Steen Knudsen i december 1988 med det formelle firmanavn – Steen Knudsen Bygningsentreprise.

 • Medlem af Byg Garanti

  ABVAC er medlem af DI Byggeri, Dansk Nedrivning & Miljøsanering. Derfor lever vi op til en lang række faglige og sikkerhedsmæssige krav.

 • Vi støtter

  ABVAC vil gerne tage ansvar og del i sociale og humanitære problemstillinger, og deltager aktivt i at støtte flere projekter og organisationer.

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag

Erfaring og ekspertise

Som mangeårig ekspert i nedbrydning og reetablering, kan vi med stor effektivitet fjerne farlige materialer og genopbygge det ramte område, uanset om der er tale om murer-, VVS- eller tømrerarbejde. Vi har en lang række dygtige håndværkere både internt i virksomheden og i vores samarbejdsnetværk.

Vi sørger for at koordinere reetableringen med stort fokus på kvalitet og sikring mod fremtidige skader.

Kontakt os og hør mere om reetablering

Hvis du har brug for en kompetent samarbejdspartner til sanering og reetablering, kan du bruge kontaktformularen eller få en snak over telefonen.

Du kan ringe til os på 44 65 79 73.