Skimmelsanering
af specialister

Over 35 års erfaring

Se et udvalg af

Vores kunder

Professionelle fagfolk

Hos ABVAC har vi en bred vifte af stærke kompetencer. Vi kan udføre en skimmelsanering ned til mindste detalje, så din ejendom igen bliver sikker. Vores team er uddannede og specialiserede i skimmelsanering, så vi kan altid tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Uanset om du har brug for hjælp til skimmelsanering, asbestsanering eller en anden form for miljøsanering – så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring med opgaver for både private og erhvervskunder.

Hvordan ved du om din ejendom har brug for en skimmelsanering?

 • Synlige skimmelpletter
 • Vand i ejendommen / synlige vandskader
 • Oversvømmelse
 • Løst tapet med pletter vægge, gulv eller loft
 • Underlige og ubehagelige lugte

Vi er medlem af Anmeld Håndværker, Dansk Industri, Nedrivning & Miljøsanering og Byg Garanti. Det er din garanti for en troværdig og professionel samarbejdspartner, der lever op til en lang række faglige og sikkerhedsmæssige krav. Vi udfører skimmelsanering i hele København og Nordsjælland.

3 gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

 • Over 35 års erfaring

  ABVAC blev etableret som selvstændig virksomhed af Steen Knudsen i december 1988 med det formelle firmanavn – Steen Knudsen Bygningsentreprise.

 • Medlem af Byg Garanti

  ABVAC er medlem af DI Byggeri, Dansk Nedrivning & Miljøsanering. Derfor lever vi op til en lang række faglige og sikkerhedsmæssige krav.

 • Vi støtter

  ABVAC vil gerne tage ansvar og del i sociale og humanitære problemstillinger, og deltager aktivt i at støtte flere projekter og organisationer.

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag

Skræddersyet løsning til skimmelsanering

Det kræver professionelt og præcist arbejde, for at sikre at skimmelsvampen ikke kommer igen. Vi ved, at det kræver skræddersyede løsninger, der tager udgangspunkt i din ejendom. På den måde sikrer vi, at din ejendom får den nødvendige skimmelsanering, som den kræver. Vi arbejder effektivt med fokus på kvaliteten i arbejdet. Det er vigtigt for os, at du får en sikker og ren ejendom igen.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Har du brug for en skimmelsanering? Tøv ikke med at række ud til vores eksperter. Vi tilbyder professionel vejledning og rådgivning fra A-Z. Hos os er din ejendom i trygge hænder. Vi garanterer kvalitetsresultater, der tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Har du spørgsmål eller ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 79 73.