Indvendig nedrivning
efter dine behov

Garanti for professionelt arbejde

Se et udvalg af

Vores kunder

Professionel entreprenør til indvendig nedrivning

Hos ABVAC udfører vi nedrivning af bygningsdele og miljøfarlige materialer med fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø. Med mange års erfaring inden for indvendig nedrivning, kan vi garantere kvalitetsresultater – hver gang. Vi kan hjælpe både privat og erhvervskunder i hele København og Nordsjælland.

Indvendig nedrivning kan opdeles i følgende:

 • Traditionel nedrivning af bygningsdele
 • Nedrivning/sanering af miljøfarlige materialer, fx asbest og skimmel

Inden nedrivning igangsættes skal bygningen/arbejdsområdet screenes for miljøfarlige materialer, så omfang og afgrænsning af disse er fastlagt. Herefter kan nedrivning af almindelige byggematerialer udføres, når det sker uden risiko for indgreb i de miljøfarlige materialer.

Indvendig nedrivning

3 gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

 • Over 35 års erfaring

  ABVAC blev etableret som selvstændig virksomhed af Steen Knudsen i december 1988 med det formelle firmanavn – Steen Knudsen Bygningsentreprise.

 • Medlem af Byg Garanti

  ABVAC er medlem af DI Byggeri, Dansk Nedrivning & Miljøsanering. Derfor lever vi op til en lang række faglige og sikkerhedsmæssige krav.

 • Vi støtter

  ABVAC vil gerne tage ansvar og del i sociale og humanitære problemstillinger, og deltager aktivt i at støtte flere projekter og organisationer.

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag

Korrekt sortering og bortskaffelse af materialer

Det kræver stor ekspertise for at udføre en indvendig nedrivning sikkert og korrekt. Vores dygtige fagfolk har det rette udstyr og materialer til at skabe det bedste resultat. Under hele processen sørger vi for at sikre både omgivelserne og vores personale. Vælger du et samarbejde med os, garanterer vi at overholde enhver aftale og deadline i hele processen.

Når vi står for din indvendig nedrivning, rydder vi pænt op efter os selv. Vi har et stort fokus på at alt affald skal selekteres og deponeres iht. gældende regler. Alt materiale, der kan bruges igen, bliver sendt direkte til genbrug. På den måde kan vi bidrage mest muligt til den cirkulære økonomi ved genbrug af byggematerialer. Lad vores kompetente medarbejdere stå for din indvendig nedrivning fra A-Z.

Kontakt vores eksperter i dag

Vi tilbyder et skræddersyet og uforpligtende tilbud, der tager udgangspunkt i dine specifikke behov og ønsker. Vores erfarne fagfolk rådgiver dig til den løsning, som passer perfekt til din ejendom. Har du spørgsmål til indvendig nedrivning, eller ønsker at høre nærmere om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 79 73.