Maler i København
har fokus på dine ønsker

Garanti for malerarbejde til mindste detalje

Se et udvalg af

Vores kunder

Detaljeorienteret maler i København

Leder du efter en professionel maler i København? Hos ABVAC har vi mange års erfaring i en bred vifte af maleropgaver til både private og erhvervskunder. Vi har stor passion for at levere malerarbejde i højeste kvalitet hver gang. Vores maler i København arbejder effektivt med dine unikke behov og ønsker i fokus.

Med sans for selv de mindste detaljer, sikrer vi et resultat, der altid står kniv skarpt. Uanset om du står overfor en indvendig eller udendørs maleropgaver, så kan vi hjælpe. Vi sørger for at udføre vores arbejde til aftalte pris og tid. Vores maler i København kan også hjælpe med opgaver i Nordsjælland.

3 gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

  • Over 35 års erfaring

    ABVAC blev etableret som selvstændig virksomhed af Steen Knudsen i december 1988 med det formelle firmanavn – Steen Knudsen Bygningsentreprise.

  • Medlem af Byg Garanti

    ABVAC er medlem af DI Byggeri, Dansk Nedrivning & Miljøsanering. Derfor lever vi op til en lang række faglige og sikkerhedsmæssige krav.

  • Vi støtter

    ABVAC vil gerne tage ansvar og del i sociale og humanitære problemstillinger, og deltager aktivt i at støtte flere projekter og organisationer.

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag

Hver maleropgave er unik

Vi ved, at ingen maleropgaver er ens. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der matcher netop dine unikke ønsker for projektet. Det er med til at sikre, at du bliver glad og tilfreds med det færdige resultat. En god og åben dialog prioriteres højt, så vi i fællesskab skaber de bedste resultater for din opgave. Dine behov og ønsker er centrum i vores arbejde.

Uanset omfanget af din maleropgave, er vi sikker på, at vi er den rette samarbejdspartner for dig. Du kan trygt stole på os, når vi har ansvaret for din maleropgave. Vi står 100 % inden for de resultater vi leverer. Lad vores maler i København realisere din drøm.

Kontakt vores dygtige maler i dag

Skal vi hjælpe med din maleropgave? Vores maler i København står klar med professionel rådgivning, så du vejledes til den helt rigtige løsning. Vi hjælper også gerne med projekter inden for indvendig nedrivning, miljøsanering, skimmelsanering eller asbestsanering. Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 79 73.