Miljøsanering af
certificerede fagfolk

Få en effektiv sanering af din ejendom

Se et udvalg af

Vores kunder

Din lokale miljøsanering ekspert

Hos ABVAC har vi over 35 års erfaring inden for miljøsanering. Vi er specialister i at skræddersy en løsning, der matcher netop dine personlige behov og ønsker. En af vores største prioriteter er en åben dialog fra A-Z. Det sikrer, at du bliver underrettet om eventuelle fund af miljøskadelige stoffer eller andet vigtig information.

Uanset hvilken bygningssanering du har brug for, så er vi din rette samarbejdspartner. Vi har erfaring med opgaver for både private og erhvervskunder. Hos ABVAC er vi medlem af Anmeld Håndværker, Dansk Industri, Nedrivning & Miljøsanering og Byg Garanti. Det gør vi for at sikre, at vi altid lever op til en lang række faglige og sikkerhedsmæssige krav. Vi kører i hele København og Nordsjælland. Du kan trygt stole på os, når vi står for din miljøsanering.

3 gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

  • Over 35 års erfaring

    ABVAC blev etableret som selvstændig virksomhed af Steen Knudsen i december 1988 med det formelle firmanavn – Steen Knudsen Bygningsentreprise.

  • Medlem af Byg Garanti

    ABVAC er medlem af DI Byggeri, Dansk Nedrivning & Miljøsanering. Derfor lever vi op til en lang række faglige og sikkerhedsmæssige krav.

  • Vi støtter

    ABVAC vil gerne tage ansvar og del i sociale og humanitære problemstillinger, og deltager aktivt i at støtte flere projekter og organisationer.

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag

Certificerede sanitører

Ved en miljøsanering er det udelukkende certificerede sanitører, der må stå for opgaven. Det sikrer ikke kun kvalitet i arbejdet, men også at alt lovgivning bliver overholdt. Vores fagfolk sørger for at udføre arbejdet i henhold til gældende love, regler og anvisninger.

Når vi er færdige med din miljøsanering, sørger vi for at bortskaffe materialerne på en miljømæssig forsvarlig måde. Vi foretager en grundig efterkontrol, da vi ønsker at din ejendom er sikker til brug, renovering eller nedrivning. Står du overfor en indvendig nedrivning, så tøv ikke med at lade vores dygtige fagfolk hjælpe dig.

Få et skræddersyet tilbud i dag

Skal vi hjælpe med en miljøsanering i din bygning? Vi sørger for, at du føler dig i trygge hænder gennem hele processen. Vores fagfolk vejleder dig til den løsning, der passer perfekt til din bygning. Lad os stå for din miljøsanering, vi garanterer, at du ikke bliver skuffet over vores resultater og stærke samarbejde. Har du spørgsmål eller ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 79 73.