Vi fjerner PCB, asbest, skimmel m.m.

Bekæmpelse af skimmelsvamp i København, Nordsjælland og omegn

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

Professionel fjernelse af skimmelsvamp

Hos ABVAC tilbyder vi professionel bekæmpelse af skimmelsvamp. Vi var blandt de første entreprenører, der blev specialister på området for mere end 30 år siden, og har et hav af erfaring på området.

Fjernelse af skimmelsvampeangrebet vurderes ud fra omfang, angrebets intensitet og materialet, der skal afrenses.

Få et godt tilbud på fjernelse af skimmelsvamp i dag

Er du på udkig efter et godt tilbud på fjernelse af skimmelsvamp, kan du skrive til os via formularen her på siden, eller ved at give os en opringning.

Ring til os i dag på telefon 44 65 79 73.

Metoder til afrensning af skimmelsvamp:

  • Mekanisk afrensning – Ved mekanisk afrensning slibes, fræses eller sandblæses overfladen. Puds på vægge og lofter nedhugges i det omfang, det er nødvendigt. Det kan være nødvendigt at supplere med kemisk afrensning eller tørdamprensning.
  • Tørdamprensning – Vi benytter Microclean® metoden, som er en meget effektiv afrensningsmetode, hvor bekæmpelsen udelukkende udføres med vand/damp.
  • Kemisk afrensning – Ved kemisk afrensning fjernes forureningen ved afvaskning med kemikalier. Anvendelse af kemi er ofte ikke tilstrækkeligt til at opnå det bedst mulige resultat.

Vi er en af de få virksomheder, der behersker alle metoder inden for bekæmpelse af skimmelsvamp.

Dette er en fordel for dig som kunde i og med, at der ofte skal en kombination af metoder til for at opnå en optimal afrensning.

Inden afrensning af skimmelsvamp

Der har i de seneste år været fokus på, at der i byggebranchen gennem flere år har været anvendt bly- og PCB-holdige malinger.

Hvis der er mistanke om, at overflader, der skal afrenses, indeholder sådanne malinger, skal dette undersøges inden udførelse af selve afrensningen.

HENT GUIDE MOD SKIMMELSVAMP »

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på skimmelsanering. Vi vender tilbage hurtigst muligt.